Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Από: Ένωση καθηγητών αγγλικής <ekadei@gmail.com>
Ημερομηνία: 5 Αυγούστου 2013 - 5:30 μ.μ.
Θέμα: Θα διδάσκονται τα αγγλικά στο νέο Γενικό Λύκειο; Υπογράφουμε ΝΑΙ!
Προς:




Η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.) συνέταξε υπόμνημα-ψήφισμα σε σχέση με τη διδασκαλία της αγγλικής στο νέο Γενικό Λύκειο, το οποίο επέδωσαν σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων (Υ.ΠΑΙ.Θ.) μέλη του Δ.Σ. της ΠΕΚΑΔΕ επέδωσαν σήμερα, Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013, σε συναντήσεις που είχαν σήμερα.

Παράλληλα, αναρτήθηκε ηλεκτρονικό αίτημα προς υπογραφή από καθηγητές/-ήτριες αγγλικής, γονείς και κάθε ενδιαφερόμενο.  Έχουμε την ελπίδα ότι θα εισακουσθούμε, αρκεί να κοινοποιηθεί σε όσο γίνεται μεγαλύτερο μέρος του κόσμου που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.
Παρακαλούμε να κάνετε τον κόπο να υπογράψετε το αίτημα της ΠΕΚΑΔΕ, πιέζοντας εδώ.  Επίσης, απευθύνουμε έκκληση να το κοινοποιήσετε στους γνωστούς και τους φίλους σας.  Τυχόν κατάργηση της διδασκαλίας της αγγλικής στο νέο Γενικό Λύκειο θα είναι άδικη όχι μόνον για τους καθηγητές και τις καθηγήτριες αγγλικής, αλλά και για την σύγχρονη ελληνική οικογένεια.
Θεωρήσαμε σκόπιμο να στοιχηθούμε πίσω από μία αξιοπρεπή, κοινή συλλογική προσπάθεια, με προεξάρχουσα την ΠΕΚΑΔΕ, ώστε να έχει μεγαλύτερη απήχηση το διάβημά μας.  Επαφίεται πλέον στην προσωπική προσπάθεια των μελών των κατά τόπους Ενώσεων στην περιφέρεια και κάθε συναδέλφου, να προωθήσει το αίτημά μας σε γονείς, καθηγητές, μαθητές, φοιτητές, Σχολικούς Συμβούλους, ακαδημαϊκούς, γνωστούς και φίλους που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο κ.ο.κ..

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΚΑΔΕΗ,
η πρόεδρος                                                   ο γραμματέας
Ασικίδου Αναστασία                                  Καπέτης Χρυσόστομος


--
Ε.Κ.Α.Δ.Ε.Η. (Ένωση καθηγητών αγγλικής δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας) /
S.E.T.U.E. (State English Teachers' Union of Emathia) Σημείωση: Άν
λάβατε το παραπάνω μήνυμα κατά λάθος ή παρά την προς το εναντίον
επιθυμία σας, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε ώστε να διαγράψουμε
την ηλεκτρονική σας διεύθυνση από τον κατάλογο παραληπτών της
αλληλογραφίας μας. Ευχαριστούμε. More information on our web log: ekadei(dot)blogspot(dot)gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου