Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή Φεβρουαρίου 2013


ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
ΑΓΓΛΙΚΗΣ 
ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                        Κοζάνη,    18-2-2013
                                                         Αριθμ. Πρωτ.: 5

                                                          ΠΡΟΣ:
-          Καθηγητές Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06
                                                          Σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης
                                                          Δυτ. Μακεδονίας

                                                           -    κα Τσιτούρα Βασιλική,
                                                           Σχολική Σύμβουλο Καθηγητών Αγγλικής
                                                           Ν. Κοζάνης

-           κο Ποζουκίδη Νίκο,
                                                           Σχολικό Σύμβουλο Καθηγητών Αγγλικής
                                                           Ν. Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών
                                               
          ΚΟΙΝ.:
                                                          -   Περιφερειακή Δ/νση Δυτ. Μακεδονίας

                                                          -   Δ/νσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης                                                       Ν. Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών


ΘΕΜΑ: EVENTS και blog  Ένωσης

          Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεχτήκαμε αρκετές ενοχλήσεις και διαμαρτυρίες από συναδέλφους ότι δεν έλαβαν το περιοδικό EVENTS της Ένωσής μας ούτε στα mails των σχολείων τους, ούτε στα προσωπικά τους mails. Να σας θυμίσουμε ότι το EVENTS είναι η περιοδική έκδοση της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δυτ. Μακεδονίας που μέχρι πριν δυο χρόνια κυκλοφορούσε σε έντυπη μορφή. Τα νέα δεδομένα, όμως, καθώς και οι εξελίξεις στην τεχνολογία επέβαλλαν την κυκλοφορία του περιοδικού σε ηλεκτρονική μορφή, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη και άμεση η επικοινωνία μας. Να σας πληροφορήσουμε επίσης ότι η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού EVENTS έχει πάρει και ISSN από την Εθνική Βιβλιοθήκη της  Ελλάδος (International Standard Serial Number ή Διεθνής Μοναδικός Αριθμός Σειρών, είναι ένας κωδικός, διεθνώς αποδεκτός, που χρησιμοποιείται για τη καταγραφή των περιοδικών εκδόσεων).  Έτσι λοιπόν, το πρώτο ηλεκτρονικό τεύχος του EVENTS κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2012 και στάλθηκε στα σχολεία και στα προσωπικά e-mails των συναδέλφων, όσα από αυτά έχουμε, στις 20 Δεκεμβρίου 2012. 
            Με τη σημερινή μας επιστολή σας ξαναστέλνουμε το EVENTS του Δεκεμβρίου 2012 για όσες δεν κατάφεραν να το λάβουν. Να σας ενημερώσουμε, επίσης,  ότι μπορείτε να το βρείτε και στο νεοσύστατο blog της Ένωσης http://enosipe06dimak.blogspot.gr/ που δημιουργήθηκε πριν λίγες μέρες έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε σε επαφή, να ενημερωνόμαστε και να ανταλλάσουμε απόψεις, ιδέες και προβληματισμούς. 
            Σας υπενθυμίζουμε ότι το e-mail της Ένωσής μας με το οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είναι το enosipe06dimak@gmail.com. Θα μας διευκόλυνε να μας ενημερώνατε ποιο είναι το προσωπικό σας e-mail, ώστε να μπορούμε να έχουμε άμεση επικοινωνία.
Τέλος, καθώς ετοιμαζόμαστε για την έκδοση του δεύτερου τεύχους του EVENTS θα θέλαμε να ζητήσουμε πάλι τη συνδρομή σας με κάποιο κείμενο (1000 - 1500 λέξεων), στο οποίο μπορείτε να καταθέτετε απόψεις, ιδέες διδασκαλίας, προβληματισμούς, καλλιτεχνικές ανησυχίες και ότι άλλο θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας. Περιμένουμε τις συνεισφορές σας στο e-mail της Ένωσης μέχρι τις 10 Μαρτίου.                Η Πρόεδρος                                                    Η Γραμματέας

               Χαντζή Μαρία                                                 Πλήινα Φωτεινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου